• Новинка
88-61-54 Клавиши Клавиш за настройка на пиано L-образна форма Гаечен ключ Тунер Гаечен ключ Накрайник Инструмент за ремонт на щифтове за китайска цитра

88-61-54 Клавиши Клавиш за настройка на пиано L-образна форма Гаечен ключ Тунер Гаечен ключ Накрайник

оценявам:
BGN 6.19
BGN 6.00 -3 %

Брой продукти
Налично за поръчка

Характеристики : 1 Този стикер на клавиатурата е направен от висококачествена пластмаса и стикер по фина технология и е ясно на клавишите.2 Този стикер е изработен от екологичен материал и може да се използва многократно. Той няма да задържа лепило и няма да навреди на използваните клавиши.3 Този стикер на клавиатурата е добър помощник при бързото запознаване с клавишите и може да помогне на начинаещите бързо да преминат началния етап.4 Цветните фонетични стикери помагат да се схване основите на пианото бързо, това е вашият наставник, който бързо е преминал основния етап.5 Екологично сменяемо лепило, за да не нарани пианото, лесно се почиства, не се събаря остатъчно лепило.6 Този стикер може да се използва за пиано, електронен пиано, ръчно роло пиано. Това е универсален стикер. Спецификации : Тип : Стикер за клавиатура Материал : Пластмаса, стикер Размер : 19x12,4 см Тегло : 0,03 кг Подходящ за : Пиано, електронен орган, ръчно пиано Характеристика : Сменяем Брой клавиши : 54/61/88 ключово пиано Приложими хора : Начинаещ пакет Включен : Стикер за клавиатура 4x пиано (цвят на случаен принцип) Доставка : Когато направите поръчка, моля, изберете метод за доставка и платете за поръчката, включително таксата за доставка. По принцип ние ще изпратим артикулите възможно най-скоро, след като плащането ви бъде завършено. Ние не гарантираме времето за доставка на всички международни пратки поради разлики във времето за митническо освобождаване в отделни държави, което може да повлияе на това колко бързо се проверява вашият продукт. Моля, обърнете внимание, че купувачите носят отговорност за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци за внос във вашата страна. Тези допълнителни такси могат да бъдат събрани по време на доставката. Няма да възстановим таксите за доставка за отказани пратки. Ние не носим отговорност за никакви мита или данък върху вноса. Цената за доставка не включва данъци върху вноса, а купувачите носят отговорност за митата. Разбирам, че се притеснявате за евентуални допълнителни разходи за артикулите. Въз основа на миналия опит. Връщане : Правим всичко възможно, за да обслужваме нашите клиенти възможно най-добре. Купувачът трябва да се увери, че върнатите артикули са в първоначалните им условия. Ако артикулите са повредени или загубени при връщането им. Купувачът ще носи отговорност за такива щети или загуби и ние няма да му върнем пълно възстановяване. Купувачът трябва да се опита да предяви иск пред логистичната компания за възстановяване на разходите за щети или загуби. Купувачът ще носи отговорност за таксите за доставка, за да върне артикулите.

Общи свойства

Приложими хора:
Начинаещ
Тип:
Изправено пиано
Материал на клавиатурата:
Друг
Брой на тона:
Максимална полифония:
Друг
Брой демо песен:
Размер:
Дължина 17см ширина 2см
Тегло (кг):
Номер на модела:
Размери:
Други
Брой клавиши:
Други
Материал на корпуса:
Друг
Материал на деката:
Друг

Добавки за продукти

8 безплатни подаръка Електронно пиано момчета и момичета 61 клавиша 6-12 годишни многофункционални интелигентни

318.40 -40 % BGN 191.00

Подходяща възраст : 3 години и повече Прекрасна музикална интелигентност играчки за развитие на развити

Прозрачен стикер за пиано 88 Клавиатура за клавиатура Стикер за клавиатура Електронна клавиатура 88 Клавиш

12.19 -34 % BGN 8.00

Категория на продукта : стикер за клавиатура за пиано Материал : южноазиатска синтетична хартия Цвят : ч

Инструмент за настройка на пиано Инструмент за настройка Издърпване на звукова глава Двойно изтегляне

22.38 -20 % BGN 18.00

Инструмент за настройка на пиано Инструмент за настройка Изтегляне на звукова глава Двойно изтегляне н

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.