• Новинка
Използвана Gigabyte GA-H110M-DS2V Оригинална използвана дънна платка H110M-DS2V Сокет LGA 1151 DDR4 USB3.0 SATA3 PCI-E3.0

Използвана Gigabyte GA-H110M-DS2V Оригинална използвана дънна платка H110M-DS2V Сокет LGA 1151 DDR4 USB3.0

оценявам:
BGN 105.60

Брой продукти
Налично за поръчка

Поради настройките на параметрите на уебсайта, се препоръчва специфичните параметри на дънната платка да се основават на самопроверка на официалните параметри. Използва се тази дънна платка. Но работи добре, ще завършим тестването преди изпращане. Но може би без CMOS батерия за въздушен транспорт. Моля, уверете се, че сте купили правилната платка, за да осигурите съвместимост на другия ви хардуер. Поради настройките на параметрите на уебсайта се препоръчва специфичните параметри на дънната платка да се основават на самопроверка на официалните параметри. Използва се тази дънна платка. Но работи добре, ще завършим тестването преди изпращане. Но може би без CMOS батерия за въздушен транспорт. Моля, уверете се, че сте купили правилната платка, за да осигурите съвместимост на другия ви хардуер.

Общи свойства

Име на марката:
Gigabyte
Тип гнездо:
LGA 1151
Приложение:
Настолен
Чипсет:
Intel H110
Портове:
SATA
Състояние на елемента:
Използвано
Тип памет:
DDR4
С CPU:
Не
Номер на модела:
H110M-DS2V

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.