• Новинка
гореща разпродажба! 433,92 M / 315M 3бр. / Партида AC 220V реле RF безжично дистанционно управление за превключвател на осветлението, превключвател на захранването + четири кл?

гореща разпродажба! 433,92 M / 315M 3бр. / Партида AC 220V реле RF безжично дистанционно управление за

оценявам:
BGN 67.20
BGN 58.00 -14 %

Брой продукти
Налично за поръчка

Обхватът на приложение Интелигентен контрол на интелигентни микропроцесори прилага се за управление на гаражни врати, управление на осветлението, завеси за дистанционно управление, системи за контрол на достъпа, различни системи за управление на двигатели и др., с лесен монтаж и безопасно и така нататък. Технически параметри Работно напрежение : AC220 V Работна честота : 315 MHZ / 433 MHZ (по избор) обикновено изпращаме 315 M, ако искате 433mhz, моля, оставете бележка Работа : чрез превключвател за запояване, самозаключване, джогинг (свободно по подразбиране), блокировка Размер : 70x50 .5x18.2 (mm) метод на обучение Натиснете бутона за учене, светлинният индикатор е изключен (който е влязъл в състоянието на обучение), освободете бутона за обучение, натиснете дистанционното управление който и да е клавиш, светлинният индикатор четири пъти след светлината, че успехът в обучението . Изчистване на метода Натиснете и задръжте бутона за обучение за около 8 секунди. Индикаторът е изключен, за да се възстанови дълго. Превключвател за работен режим Чрез късата платка 1, 2, 3 запояващи съединения за превключване на режима на работа 1, джогинг - не къс по подложка, свободен 2, самозаключващ се - късо съединение 1,2 подложка 3, блокировка - късо съединение 2,3 подложка пакет включват : 1 * приемник 2 * дистанционно

Общи свойства

Име на марката:
KONGDASING
Безжична комуникация:
RF
Използване:
Универсален

Добавки за продукти

Универсален 4 бутон 433,92 MHz Автоматично копиране на дистанционно управление Дубликатор Клониране Контролер

9.38 -36 % BGN 6.00

Описание : Копирайте вашето съществуващо дистанционно управление, като VEIO TOP432 NA, CAME TOP432 EV , Както и някои

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.